Po roční pouze bez novinek jsme pro Vás opět připravili dvě novinky výrobků pro letošní rok a to vícezrnný Chléb EBONY a sladký Kolovrátek

Chléb EBONY

Jedná se o žitno-pšeničný více zrnný chléb EBONY (dle názvu by měl znamenat „bez éčkový“), ale bohužel v receptuře je droždí, které éčka obsahuje, takže se tento výrobek prezentovat „bez éčkový“ nebude, ale zůstal název po hlavní přísadě ve formě zápary. Samozřejmostí je pohodlnost balení nakrájených plátků s trvanlivostí 5 dní. Byl zařazen na konec týdne, právě kvůli poptávce našich zákazníků, abychom měli tmavý chléb i na víkend.

KOLOVRÁTEK


Byl vyvinut našimi pekaři do soutěže Chutná hezky jihočesky 2016. Charakteristický popis kolovrátku: Výjimečná kombinace chuti bohatých náplní a klasického kynutého těsta, svým vzhledem připomíná hnací kolo u kolovratu – což symbolizuje starou poctivou práci v řemesle. Výjimečnost zpracování: těsto s náplní zamotané do závinu a poté zatočeno do kruhovitého tvaru, kde je následně na povrchu naříznuto po celém obvodu, tudíž dokonale vidíte s jakou náplní výrobek je a zároveň metoda zpracování zaručuje plnost chuti náplně v celém objemu výrobku. Kolovrátek nabízíme se třemi náplněmi: jablko makový, ořechový, kokosový.